ONS VERHAAL

Geïnspireerd door de Cote d’Azur

Azur is opgericht door Eline. Eline is opgeleid tot moleculair biologe met een passie voor zowel de huid als het milieu. Het viel haar op dat er in reguliere verzorgingsproducten ontzettend veel onnodige chemicaliën zitten, die niet alleen slecht zijn voor ons milieu maar ook voor onze huid en voor ons lichaam. Daar komt bij dat vrijwel alles in plastic verpakt is en dat veel cosmetica microplastics bevatten. De gevolgen zien we terug in de oceanen die inmiddels enorm vervuild zijn met plastic soep. Dit moest anders. Ze begon haar eigen zepen te maken. Compleet anders dan een 'supermarkt-zeep'. Eerst waren de zepen alleen voor eigen gebruik, maar al snel werden de zepen een groot succes onder familie en vrienden, en zo besloot Eline om de zepen te verkopen.

MEER OVER ONZE ZEPEN

ONZE PRODUCTEN

Where science and art meet

Alle recepten zijn door Eline zelf geformuleerd, gebruikmakend van al haar kennis en jarenlange ervaring. Ze maakt nu prachtige producten met behulp van een volledig gecertificeerd productieproces waarbij alleen eersteklas materialen worden gebruikt. Alle geuren komen van pure etherische oliën, kleuren komen van planten of klei.

Alle producten worden met de hand gemaakt in ons eigen atelier in Groningen, Nederland. We hebben het volledige productie- en verpakkingsproces van al onze producten in eigen beheer, wat ons volledige controle geeft.

SHOP ONZE NATUURLIJKE ZEPEN

ONZE MISSIE

Goed voor jou en de aarde

Azur wil je niet alleen mooie, verantwoorde en luxe cosmeticaproducten bieden maar ook bijdragen aan behoud en duurzaam beheer van de aarde. Azur vindt dat ook kleine stappen, zoals je keuze voor verantwoorde cosmetica, daarbij belangrijk zijn. Daarom zijn de cosmeticaproducten van Azur altijd 100% natuurlijk, plantaardig en duurzaam verpakt. Azur produceert handmatig op een ambachtelijke, verantwoorde en gecertificeerde wijze. Daarnaast helpen wij om dagelijkse routines te transformeren in betekenisvolle ervaringen.  Op naar een plasticvrije badkamer!

LEES MEER ERVARINGEN
 • NATURAL

  We werken met 100% natuurlijke en veilige oliën, geuren en kleuren.

  LEES VERDER 
 • SKINLOVING

  Huidverzorging én verbetering is onze passie, en dat op natuurlijke wijze.

  LEES VERDER 
 • SUSTAINABLE

  Onze producten verpakken wij in gerecycled papier, glas of bamboe.

  LEES VERDER 
 • PLANT-BASED

  Wij werken met plantaardige ingrediënten die volledig vegan zijn.

  LEES VERDER